Träning i Tyskland

Då var jag hemma efter en fantastisk vecka i Tyskland hos Stall Bengtsson o Kristoffersen, vilket ställe. Resan dit gick jättebra, hästarna stod väldigt snällt o var pigga o glada när vi kom fram. Jag kände mig väldigt välkommen av alla där o dom är verkligen ett härligt team där alla hjälps åt med allt, jag tror definitivt det är ett vinnande koncept för allas trivsel o även viktigt för att stallet ska bli framgångsrikt. Träningen var jättebra, vi hoppade lite mer två dagar i rad, tredje dagen körde vi lite repetition av vad som behövde förbättras o sista dagen red jag dressyr för en tränare som kommer dit en gång i veckan. Jag är väldigt glad att ha Maria Gretzer o Mollis Persson som är så kompetenta tränare för det vi gjorde i Tyskland var snarlikt det vi gör hemma, hästarna ska reagera snabbt, vara på bakbenen, bogarna in, lösgjorda, stadig men lätt hand osv. En kväll blev vi bjudna på Casalls fest på Holsteiner Verband i Elmshorn där han o Rolfs tackades för deras framgångar i GCT, en härlig kväll o jag är väldigt tacksam för vi fick lov att följa med. Jag var välkommen tillbaka o jag kommer definitivt åka dit igen!

Här kommer en bildbomb:

 

Ett av stallen, Bart beridaren gör en plan för dagen

Ett av stallen, Bart beridaren gör en plan för dagen

Morgonpromenad

Morgonpromenad

Bonbon var väldigt trött efter dressyrträningen

Bonbon var väldigt trött efter dressyrträningen

Anläggningen låg väldigt vackert vid detta slott

Anläggningen låg väldigt vackert vid detta slott

Fest för Rolf o Casalls framgångar, här får hans uppfödare pris

Fest för Rolf o Casalls framgångar, här får hans uppfödare pris

Casall överallt  

Casall överallt  

Gott gräs i Tyskland  

Gott gräs i Tyskland  

Långväga gäster från Sverige på festen

Långväga gäster från Sverige på festen

Min tjej blev såklart populär där, inte bara jag som tycker hon är grym

Min tjej blev såklart populär där, inte bara jag som tycker hon är grym

Kung Casall  

Kung Casall  

Tight på båten  

Tight på båten  

Många timmar i lastbilen  

Många timmar i lastbilen  

Ett besök på bordershop på hemvägen :)  

Ett besök på bordershop på hemvägen :)