Mycket på gång

Tro inte att vi gått i vintervila ännu.

Vi håller på att hoppa in 3åringar o 4åringar som är lite sena, hur kul som helst, ser väldigt lovande ut. Harry e: Clearway - As de Thurin är en riktig klasshäst tror jag, till salu för den som vill köpa sig en framtida stjärna. Bob 4år e: Verdi - Cortez har också börjar sin inhoppning, en häst med ett stort hopp o ger en superbra känsla. Ett litet extra gott öga har jag fått till Oompa Loompa 3år e: Al Cendo - Robin Z, mamman är Jullis som vi också fött upp, med henne hade jag min YR karriär med, hon har plac i 1,50. Jag har inte vågat rida Oompa innan då han varit rätt stökig o jag fått en smäll på mitt knä o ville inte riskera något men nu har My fått rätt på honom, idag var det premiär o jag blev väldigt förtjust, härlig avstamp, försiktig o scope. Även Kammen o Gråa Nova har kommit tillbaka efter bete, dom är 3år o båda e: Camaro M men med dom har vi inte börjat hoppa än, känsliga hästar precis som alla Camaro M hästar. Lite längre har Connie 5år e: Cabachon - Cortez kommit, hon är alldeles strax redo för pay and jump, en mycket försiktig o fin häst men med ett humör som heter duga =)

Charlie o Hugo har trimmas hela nov för att sedan vila igen i december, båda känns fina o jag ser fram emot tävlingarna 2017 redan.  

En EXTREMT rolig grej som händer är att jag ska åka till ingen mindre än Rolf-Göran Bengtsson o träna V48, som jag ser fram emot det, fatta vilken grej, jag tar med mig Vita Nova, såklart ; ) o Bonbon, längtar!

 

 

IMG_0354.JPG