Tävling, höst o sjukstuga

Då var hösten här, dags att ta fram understället o vintervantarna!

Vad har hänt?

Jag var i Osby o tävlade, där var Flight felfri 1,25, lätt som en plätt, fattar fortfarande inte varför ingen köper honom, vilken härlig häst han är, enkel o så kul att rida o hoppa. Dagarna innan Osby var åkte jag till Odense för att titta på den internationella tävlingen där, riktigt kul, tack till Fam Andermyr som lät mig bo hos dom, för övrigt så debuterade Grodan 1,35 felfritt med Karin, så himla roligt!

Efter Osby åkte jag på en riktigt brakförkylning el kanske det var en släng av influensa, jag låg helt däckad i nästan en vecka, riktigt trist men nu är jag fullt igång igen.

Jag var sedan i Helsingborg förra helgen, Lillekalle hoppade en 1,20 med 4fel, kändes betydligt bättre än tidigare 1,20 så det var superkul. Min Vita tjej hoppade en felfri 1,30, alltså den hästen, jag vet att jag tjatar med hon gör mig så lycklig, vi fick till en superrunda o jag är för en gång skull riktigt nöjd med min ridning, red framåt genom ALLA svängar o hon hoppade världsklass, älskade häst!

Ikväll har vi varit i Flyinge med Lillemannen, han hoppade en 1,00 med 4fel, riktigt nöjd med det med tanke på hans uppförande på framhoppningen, parkerade o vägrade gå, sen sprang han åt alla andra håll än det han skulle åt, tog bettet o vägrade stanna i höger varv osv osv, varje dag med honom är unik om man säger så = )

Imorn kommer Mollis, jag ska visa häst, ha träning, på tors är det Maria Gretzer träning o på mån ska jag ringa Rolf o bestämma tid för träning, jippi!

Odense     

Odense  

 

Ellen o Leif trimmar på fältet

Ellen o Leif trimmar på fältet

Pappa o Lillemannen i flyinge     

Pappa o Lillemannen i flyinge  

 

Bubblan 2år, snart inriden av grymma My  

Bubblan 2år, snart inriden av grymma My