Breeders o massa annat

Nu har det än en gång gått alldeles för länge sedan jag uppdaterade!

Så mycket har hänt att jag minns nog inte allt. 4års semifinalen, ja vad ska man säga, Charlie var lite matt o hade två nedslag första dagen, gick vidare till andra dagen men valde att inte starta, Hugo gillade dom inte alls, vilken tur att jag älskar honom galet mycket o hur många som helst andra också!

Breeders avslutades idag, Ice gick finalen med ett nedslag, vilken häst han är, har visat grym hoppning o grym inställning under tre rundor. Bonbon hoppade över förväntan, han har dom senaste tävlingarna känts trött o lite omotiverad, vi ökade på havren veckan innan o red mest bara ut, det visade sig vara ett vinnande koncept, han hoppade 0+4 o hoppade riktigt riktigt fint, Bruna Nova hoppade 8+4, var aningens spänd o lite överladdad första dagen men jättefin dag två där jag tar på mig nedslaget. Turesson, wow, vilken häst, felfri första dagen o andra dagen kladdade jag till det in i kombinationen, planan var att ge honom lite plats, men det blev såhär i efterhand lite väl mycket plats, resten hoppade han fantastiskt fint! Min vita prinsessa hade 4fel första dagen, var inte så mycket att säga, vi rev ett, så är det ibland, sista dagen var vi felfria till sista hindret, kombinationen, där rider jag dåligt, ligger på magen o har ingen anspänning så vi river, skäms på mig, kändes som jag ville lite mycket där, så är det ibland, hon är bäst oavsett. Jag är nöjd med veckan o såklart är det extra kul när handlare kommer o frågar om ens hästar är till salu, inte bara en av dom utan flera, synd för dom att dom inte är det =)

Stort tack till alla mina hästägare som är grymma, känns verkligen som vi är ett bra team, tack till Robin o Anna som var med i Flyinge, tack till My, Ellen, Ellinor o Mamma som skötte hästarna hemma samt stort tack till Maria Gretzer o Mollis Persson som hjälper mig att rida bättre!

Nu är planen att 5åringarna som gått Breeders vilar två månader, det har dom verkligen gjort sig förtjänta av, 4åringarna vilar redan o ska vila oktober ut, sen trimmar jag nov på dom o sen vilar dom hela dec igen, bra plan tycker jag.

Men tro inte att att det är lugna gatan för det!

6åringarna gör ett par tävlingar till innan dom vilar en månad i dec eller januari, jag håller på att hoppa in Connie o Harry, Lillekalle o dom lite grönare hästarna har flera tävlingar kvar, 3åringarna ska börja ridas, 2åringarna ska ridas in o löshoppas, vill hinna med att åka till Maria Gretzer o träna massor o just det en sak till. Jag och min bästa vän Elin Hultberg var i Rom för en månad sen för att kolla på Global Champions Tour, tyvärr började det ösregna o blev inställt så vi fick ju helt enkelt gå till baren istället ; ), där träffade jag på Rolf - Göran Bengtsson o efter ett glas vin frågade jag om det fanns möjlighet att få lov att komma o träna, visst fick jag det, i veckan ringde jag honom o i slutet på nov, början på dec är det jag som åker ner o tränar i Tyskland några dagar! Hur coolt är inte det

Ha en trevlig kväll!

Ice     

Ice  

 

My girl   

My girl

 

Delar av bästa teamet

Delar av bästa teamet