Willands i snålblåst

I helgen var vi på "hemmaplan", inte riktigt men Willands ligger bara 10min bort vilket är hur skönt som helst, skönt var dock inte vädret, kalla vindar o regn i stort sett hela dagen, men vad gör det när hästarma var superduktiga. Lillemannen 4år e: Corlensky G - Robin Z debuterade 1,00 felfritt, var hur duktig som helst även om vi fortfarande måste jobba en hel del till med framåtbjudningen, han går inte många meter utan hjälp från mig inne på banan =) Lillekalle hoppade 1,10 felfritt o äntligen börjar ridbarheten att komma, valde att bara trimma o ta hjälp av min dressyrtränare under en månad o det börjar verkligen sakta med säkert ge resultat, så himla kul, wow vad han hoppade. Flight var 4:a i sin klass o gjorde det hur lätt som helst. Flight är till salu o jag fattar verkligen inte varför han inte blir såld, han är hur lätt som helst att rida på hinder, ärlig, försiktig, men inte överförsiktig o dessutom rolig att rida varje dag, han flashar inte men gör det enkelt, balanserat o noggrannt, skickade film till en kund men dom tyckte inte han var tillräckligt "flashig" för dom, men orkar ni höra,  hennes "flashiga" häst hon har hemma i stallet har dock börjat stanna, tråkigt när folk inte förstår vad verkligen behöver! Hur som helst, jag är väldigt nöjd över hästarna o vi jobbar vidare. Tack till Remek som byggde fantastiskt fina banor för ändamålet! 

Unghästarna kom in från betet idag, så skönt att ha dom "inne" (på lösdriften) igen, dom stormtrivs redan o har rullat sig o myst i halmen.

Veckan består av tävling på sön i Osby, träning för Maria Gretzer med tre hästar på ons o imorn kommer Mollis, lite lugnare tid nu med bara 8 hästar igång = semester!

Hur söt är inte den här, Bubblan 2år e: Magic Park - Cuper - Cardento - Kaliber  

Hur söt är inte den här, Bubblan 2år e: Magic Park - Cuper - Cardento - Kaliber  

Bob 4år e: Verdi - Cortez, alldeles strax inriden av bästa My  

Bob 4år e: Verdi - Cortez, alldeles strax inriden av bästa My  

Nästan hela teamet på plats, My saknas men hon var på fest dagen innan så det fanns en förklaring ; )  

Nästan hela teamet på plats, My saknas men hon var på fest dagen innan så det fanns en förklaring ; )  

Var bara tvungen att ha med denna härliga bild från i somras med Ice o hans ägare Susanne, den utstrålar verkligen att delad glädje är dubbel glädje

Var bara tvungen att ha med denna härliga bild från i somras med Ice o hans ägare Susanne, den utstrålar verkligen att delad glädje är dubbel glädje